Base Bar

Kalevankatu 3
00100 Helsinki
Finland

Olemme avoinna:
MA-TI: 16-03

KE-TO: 14-03

PE-LA: 14-04

SU: 18-04

Base Barissa yksikään tuoppi ei ole tyhjää täynnä, eikä railakas rokkimeno hyydy koskaan.

Helsinkiläinen Base Bar tunnetaan lausahduksesta ”rokkia ja täysiä tuoppeja”. Tässä kuppilassa railakas meno on taattu!

Kalevankadulla sijaitseva Base Bar on täyttänyt tuopit ääriään myöten täyteen jo lähemmäs parin vuosikymmenen ajan. Vuosi 2012 toi tullessaan uuden yleisilmeen ja rokkaavan värimaailman – unohtamatta baaritiskin erikoisuutta – leijuvaa olutputkea ja Jaloviina-Kellaria. Arkipäivisin after-work-juomaa hamuavat voivat nauttia makuhermoillensa sopivan juoman ja unohtaa työhuolet edes hetkeksi. Iltaa kohden tiskille usein tiensä löytävät niin rock- ja metallimusiikin ystävät, kaikenlaiset ravintola-alan ammattilaiset kuin myös muuten vaan vapaa-iltaansa viettävät, joten juttuseuraa löytää aina! Viikonloppuisin kannattaa pitää silmällä tapahtumakalenteriamme täällä tai Facebookissa, sillä Base Barissa järjestetään noin 1-2 kertaa kuussa live-keikkoja ja muuta tapahtumaa, joita et halua ohittaa!

Rokkikuppila imee sisuksiinsa 120 asiakasta vuoden jokaisena päivänä. Juomansa voi nauttia myös lämpölampuilla varustellulla terassilla, jota pidetään auki klo 01.30 asti niin kauan kun säät vain suinkin sallivat.

Base Bar tarjoaa kattavan olutvalikoiman, jota päivitetään tasaiseen tahtiin klassikoilla ja uutuuksilla, niin pienpanimoiden valikoimista kuin suurempienkin toimittajien tarjonnasta. Basen kaapeista löytyy myös mukavasti vaihtoehtoja siidereiden ja lonkeroiden nautiskelijoille. Viinin ystäville tarjolla ovat edulliset talon puna-, valko-, rose- ja kuohuviinipullot, joita toki kaikkia saa myös laseittain.

Base Bariin ovat tervetulleita kaikki hyvästä tunnelmasta ja juomasta nauttivat ihmiset, kunhan vain rock’n roll uppoaa. Asiakkaat voivat toivoa lempikappaleitaan koska tahansa ja henkilökunta pyrkii toteuttamaan ne kiireisimpänäkin lauantai-iltana.

Jaloviina-Kellarissa on järjestetty jos minkälaisia kemuja ja tapahtumia aina vihkitilaisuudesta syntymäpäiväjuhliin ja firman kokouksiin. Tilaa pystyy varaamaan ympäri viikon ja varsinkin arkena vapaita päiviä löytyy kyllä. Jaloviina-Kellariin mahtuu noin 40 henkeä. Omien ruokatarjoilujen, kuten synttärikakun tuominen yksityistilaisuuksiin on erittäin OK, sillä meillä ei omaa keittiötä ainakaan tällä hetkellä ole.  Jos sinulla on mielessäsi tulevat synttärit, valmistujaiset tai vaikka kissanpentusi ristiäiset niin ole rohkeasti yhteydessä niin sovitaan sinulle sopiva diili!

Bar Base on auki vuoden jokaisena päivänä.